Dr. Bán Marianna

 

Az immunrendszert támogató gyógynövény-kivonatok, vitaminok, méh-termékek és egyéb készítmények

 

Nézzünk néhány növényt, ásványi-, növényi- és állati készítményt, valamint vitamint, melyek segítenek a vírusos fertőzések kivédésében, illetve amelyek támogathatják a gyógyulást.

Az írás csak ízelítőt ad ezen készítmények felhasználásáról, nem minősül terápiás tanácsnak. Személyes ajánlatért vegye fel velem a kapcsolatot. Krónikus betegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát.

Dr. Bán Marianna

 

(Nem csak) karantén idejére

 

Mind testileg, mind lelkileg próbára bocsátó ez az időszak. Válságban élünk. Komoly kihívás a „home office”, akárcsak a munkanélküli lét. E kényszerű lelassulás és összehúzódás megfelelő alkalmazkodás nélkül komoly lelki problémák, önkétség, kétségbeesés, kapcsolati nehézségek, konfliktusok forrása lesz.

Hogyan találhatjuk meg e nehéz konstellációk között a lelki egyensúlyunkat, hogyan építkezzünk a rombolás idején?

Ha valaki járatos a Tarot szimbólumrendszerében, annak nyilvánvaló, hogy ez az időszak a IX., a XII. és a XVI. stáció jegyében zajlik. De mit is jelent ez köznapi nyelven? 

 

(Nem csak) karantén idejére - Dr. Bán Marianna antropozófus írása (Nem csak) karantén idejére - Dr. Bán Marianna antropozófus írása (Nem csak) karantén idejére - Dr. Bán Marianna antropozófus írása

 

Dr. Bán Marianna

 

A légzőszerveket támogató gyógynövények hatásai

 

A tüdő gyulladásos és degeneratív folyamataiban , ezek megelőzésében és a regenerációban segíthet bennünket jónéhány gyógynövény.

Az írás csak ízelítőt ad a légzőszerveket támogató gyógynövények hatásairól, felhasználásáról, nem minősül terápiás tanácsnak. Személyes ajánlatért vegye fel velem a kapcsolatot. Krónikus betegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát.

1. oldal / 2

© 2020 Dr. Marianna Bán. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation